CHRISTER NILSSON BK SLAM SENIOR TOUR MÄSTARE 2011/2012

Det blev en knallhård final mellan Christer Nilsson BK Slam och hemmaspelaren Tomas Kristiansson IK Stering, spelarna hade snarlika hcp. och följts åt resultatmässigt under finalkarusellerna.

Det var inga höga slagningar men Christer höll en god standard under karusellerna och kunde vinna med 10 poängs marginal över Tomas i den avgörande serien.
Hela 30 000kr kunde Christer kvittera ut under den efterföljande kamratmåltiden samt inteckning i Vandringspriset.
Thomas var säkert också nöjd med de 15 000kr när krutröken lagt sig.

På 3:e plats kom den alltid glade Anders Holm Sollentuna BK samt 4:a pålitlige Lars-Johan Björk Marbodals BS.

Strax utanför karusellspelet på 5:e plats hittar vi Eva Renvall SS Bowlaren som tog sin 2:a raka seger i Damklassen, Eva har gjort många fina prestationer under säsongen och var nu snubblande nära att nå finalkarusellen i Sverige Finalen.

Björn Bergvall BK Brio vann poängbarometer som belönades med
5 000kr, Björn vann ju föresten hela touren för 2 säsonger sedan.

Under kamratmåltiden hölls prisutdelningen och lite information om nyheterna för nästa års Tour som startar i augusti Vårby Stockholm som traditionen bjuder, informatiom om det nya tourformatet ser du här inom kort.

Vi får tacka staben på Strike och Co. i Göteborg med Hasse Johansson i spetsen för en väl genomförd tävling med kringarrangemang!!

Vi vill även tacka VBS och Brunswick med Göran Carlsson i spetsen som har varit med oss under hela Senior Tours historia, alltså sedan säsongen 1997 det blir 16 år på raken, ett stort tack från arrangörer och spelare med förhoppning om fortsatt samarbete!!
BOKA DIN STARTTID ONLINE HÄRFinalspel i Göteborg 1/5

Information och resultat för finalen i Göteborg hittar du här!

Oljeprofil för hela finalen är Los Angeles.

Mera info
Finalsteg 1
Finalsteg 2
Karusell I
Karusell II
Karusell III

Hallägare

Inom Senior Tour finns en speciell tävling för alla våra hallägare i Sverige som har uppnått åldern för att spela Senior Tour.
Mera info
Barometer

Tidigare säsonger

Säsongen 2010-2011
Säsongen 2009-2010
Säsongen 2008-2009
Säsongen 2007-2008
Säsongen 2006-2007